Post by buochatlobuddbron on Feb 6, 2022 6:27:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - Idle Craft Game 2022 version ▞▞▞
Zjbis ka nau ko darit
Loti fosa spelite
Patika
👍👍👍👍👌
Man patīk šī spēle
Šī spēle ir tik nostalģiska, es atceros, ka es saņēmu šo spēli pirms 3 gadiem un vienkārši slīpēju šo spēli vairākas stundas dienā. Es tikko lejupielādēju to vēlreiz, jo man ir jauns tālrunis un ... oh, tas ir tik jautri!
Tik aizraujoša spēlēt, un tas ir jautri
bija
Ļoti garlaicīga spēle ,priekš manis.
Tas ir jautri, bet.. viss, ko jūs darāt, ir noklikšķiniet uz Patīk - tas ir garlaicīgi, bet tas joprojām ir nedaudz jautri😊
labi, ļoti mulsinoši
Nav slikti..
Man patīk spēle, kas mani nomāc ir tas, ka jaunākais atjauninājums padara manu spēli SUPER aizkavētu, un tas nekad nav noticis iepriekšējo atjauninājumu gadījumā, es notīrīju kešatmiņu, domājot, ka tā varētu būt problēma, bet šķiet, ka ne tā, iespējams, ka ir nepieciešams jauns atjauninājums, lai novērstu kļūdas.
Vai varat padarīt cērtes viegli iegūt Es esmu iestrēdzis uz 3 power pick
Šī ir ļoti jautra spēle, ko spēlēt brīvajā laikā. Var savākt dažādas cērtes, un dažām cērtēm ir savs spēks. Ir pat notikumi, kas padara spēli vēl labāku! Man patīk spēlēt šo spēli.
Iesaku spēlēt
Es labprātāk spēlētu cepumu klikeri.
PickCrafter - Idle Craft Game Simülasyon fnz
PickCrafter - Idle Craft Game Симулятори xgi
Es biju iekšā jungul un kad bija atjauninajums viss jasak no sakuma
Šī spēle ir ļoti nostalģiska, jo es to spēlēju, kad man bija 12 gadi, un, lai gan es tagad strādāju, tā ļauj man mazināt emocijas, kad esmu dusmīgs uz kolēģiem, tāpēc es kratu telefonu.
Satriecošs! Bet es atradu kļūmi.
Pick craft ir forša spēle, jautra un bezmaksas instalēšana. Es spēlēju 2020. gadā, tagad es to lejupielādēju, puiši un draugi, man pietrūkst jūs, draugi
Lieliski, bet ir ļoti slikta problēma. Ja pieskaraties atklāšanas rata fejai, kamēr esat pārkarsis saulē, tas neko nerādīs un bloķē spēli. Vai varat to salabot, lūdzu?
Garlaicigi kad visu laiku ar pirkstiem jādauza ekrāns lol
Piespiedu vērtējums, kas piespieda mani ievietot sludinājumu.
Es esmu spēlējis šo spēli kādu laiku, un tas ir jautri, bet šis atjauninājums ir nepatīkams. Ja lietotne bija atvērta, tā lēnām novāca blokus un sniedza blokus, taču tagad tā vairs nav.
Beidzot sasniedzu 50. prestiža līmeni, lai es varētu iekļūt galīgajā (pagaidām) biomā, un tas man saka, ka man ir nepieciešams 50. līmeņa prestižs. Vai vēlaties paskaidrot, kas notiek? 2 zvaigznes ir atkarīgas no jūsu atbildes.
Planet Craft: Mine Block Craft Cabaran bdd
Ja es vēlējos zaudēt 4 stundu progresu, aizverot lietotnes ID, vienkārši izdzēsiet savus ietaupījumus, labi, ka es neiztērēju naudu, pretējā gadījumā tas tiks zaudēts, veicot pāris vilkšanas vai spēles avāriju. Man bija atbloķētas vairākas cērtes un 3 biomi, aizvēru lietotni, lai kaut ko darītu, atgrieztos, un esmu atgriezies pie sākuma. Tas aizņem jūsu lādes, cērtes, putekļus, punktus, priekšmetus utt., kas kādreiz bija labi strādājoša spēle. naudas zagšanas lietotne. Novērsiet šo problēmu pēc iespējas ātrāk. Pagaidām tā ir tikai laika izšķiešana
Ir ļoti ļoti ļoti grūti iegūt rūnu rakstu, jo izredzes ir 0,1 no 1000 plz, padariet to kā 3 rūnas katriem 1000 iegūtajiem blokiem pašreizējā pasaulē
Labi, tas būtu daudz labāk, ja es to varētu lejupielādēt jebkādā veidā. Pirms tam tā bija diezgan laba spēle
PickCrafter - Idle Craft Game Simulasyon jpjo
Noob spēle
Bija vajadzīgs, lai to lejupielādētu. Es gaidīju 5 minūtes, bet tā joprojām tiek lejupielādēta
Tā ir patiešām jautra klikšķu spēle, īpaši notikumiem.
Knight Joust Idle Tycoon PC un Windows - bezmaksas lejupielāde
Forsaka sple
Viltoti tik daudz reklāmu un bez prieka
Mans krāns ir salūzis: (to pat tagad nevar atskaņot
PickCrafter - Idle Craft Game Simulyatorlar emem
Lejupielādēt Simple Sandbox 2 APK 1.4.4 Android par brīvu
es ienīstu šo spēli, tā ir vissliktākā spēle pasaulē, ko dara ar kavēšanos un Chronos sliktāko bosu
Nevar pieskarties priekšniekiem un lielākajai daļai pūļu
Šī spēle ir tik forša😃😃
tas nav tik labi, jo viss, ko jūs darāt spēlē, ir mans un dažas citas lietas. tas ir mazliet stulbi, un jums nav jādara nekas cits. Tāpēc es iesaku cilvēkiem neizmantot šo spēli, ja vien nevēlaties būt garlaicīgi un nepārtraukti līmēt un kratīt. tāpēc NESAŅEM ŠO SPĒLI!!!
Šī spēle darbojas labi, bet šķiet, ka tai nav nekādas jēgas... Vienkārši pieskarieties ekrānam. Šķiet, ka šī ir spēle, kas būtu ideāli piemērota mazulim.
Tas man jautāja, vai es vēlos saņemt reklāmu, lai dubultotu atlīdzību, es atbildēju, ka nē, tas tik un tā spēlēja papildinājumu. Nepavisam nav jauki.
Labakā spēlē pasaulē tik daudz dirt
Tam vajag vairāk pūļu
Vienīgais, kas mani attur no spēles vērtēšanas ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ir fakts, ka līderu saraksti ir pilni ar hakeriem. Kāda jēga, ja krāpnieki visi ir augšgalā? Tagad vispār nav stimula spēlēt spēli. Ja viņi ieviesīs spēļu līderu sarakstu, kas ir imūna pret hakeriem, es noteikti spēlēšu vēlreiz.